Due betting – et spil på duer med sjov og spænding

Hvis du har mod på det, så kan du begynde at spille penge på duer. I dag er der nemlig noget, som vi kalder for due betting. Dette betyder, at du kan satse penge på kapflyvning samt duevæddeløb – og håbe at du vinder nogle penge på det. Det foregår nærmest præcis som en almindelig fodboldkamp, når du satser penge på den. Due betting er selvfølgelig bare i en helt anden kategori, men det gør det faktisk slet ikke så anderledes end fodbold, når det kommer til at satse penge på det. Så hvis du er klar på det, er det bare med at gå i gang med et spil på duer! For mange – altså for alle dem der elsker duer, selv avler duer eller er vild med sporten – så er brevdueløb helt fantastisk. Men du kan faktisk blive den næste dueelsker, hvis du prøvet at gå i gang med et spil på duer.

Hvem siger, at det ikke vil fange dig og faktisk være din nye favoritdisciplin? Vi er i hvert fald ikke helt sikre på, at du aldrig vil prøve det, da det faktisk er meget sjovere, end man først skulle tro. Selvom du ikke er helt vild med hverken duer eller fugle, så er denne disciplin noget lidt andet, og kan sagtens få dit blod til at koge og fylde hele din krop med en masse spænding.

Spil på duer

# Bookmaker Velkomstbonus Spil nu
1 Unibet duevæddeløb 100 % indskudsbonus op til 2000 kr. Spil

Populært at spille på duer

Det er hurtigt blevet meget populært at spille på duer, og du kan blive den næste fan. Der er ingen grund til at vente længere, hvis du gerne vil prøve det. Så er det bare med at komme i gang. Hvad er det værste der kunne ske? At du begynder at elske det og forhåbentligt vinde en masse dejlige ekstra lommepenge, som du kan putte direkte ind på din bankkonto. Måske kan du endda være heldig at få råd til den jakke, som du går og drømme om eller den nye seng, der bare går og venter på, at du har råd til at købe den. Et spil på duer kan tjene dig mange penge hjem, så hvorfor ikke prøve det? Hvis du ikke bryder dig om det efter første gang, så er det bare med at stoppe igen. Der er ingen, der siger, at du hverken skal blive ved eller prøve det igen. Lige som hvis du ikke kan lide at satse penge på fodbold, så gør du det heller aldrig igen. Med spil på duer foregår det på præcis samme måde, så det er bare med at tage chancen. Vi synes i hvert fald, at du skal give spil på duer en chance – og så se om det ikke kunne være noget for dig! Det er i hvert fald anderledes, og måske vil du elske det. Det er ikke til at sige, førend du har prøvet det. Vi giver det i hvert fald en chance, og synes at du skal gøre præcis det samme! Nu er det jo begyndt at blive populært igen, så mon ikke du kan ende med at vinde en masse dejlige penge. Vi både satser og håber på det, og glæder os skam bare over, at der er noget mere, som alle spille glade danskere har muligheden for at vinde penge på. Spil på duer kan kun blive sjovt, hyggeligt, anderledes og meget spændende!

Brevduer – hvorfor spille på dem?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal spille på brevduer. For det første er en god omgang spil på duer utrolig sjovt og spændende, men det er skam ikke den eneste grund. Der er nemlig andre grunde til, hvorfor du skal komme i gang med at spille på duer. Brevduer bliver selvfølgelig ikke kun brugt til brevdueløb, race og sport, men også mange andre ting. Men nu koncentrerer vi os om de væddeløb, som du kan spille penge på. Der findes en masse forskellige former for løb, som du kan satse penge på. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i disse forskellige løb, så du ved, hvad der rent faktisk foregår. Men hvorfor skal du så sætte dig ind i det og spille på duer? Som sagt er det både sjovt og underholdende. Men derudover kan du også vinde penge på det samt få en masse viden om duer. Der er nemlig noget helt specielt ved brevduer, der er trænet i disse løb. De ved nemlig lige præcis, hvor de skal starte og slutte henne. Og det skulle man ikke tro, at duer kunne finde ud af. Men hvis de bliver dresseret til det, så kan de faktisk sagtens finde ud af det. Så i bund og grund skal du spille på brevduer på grund af dette:
1. Det er sjovt
2. Det er spændende
3. Det er anderledes
4. Du kan vinde penge på det
5. Du kan få en masse viden om duer og brevdueløb
Samt en masse andre gode grunde. Der er ingen grund til at lade det stoppe dig med at spille, hvis du for eksempel ikke har noget viden om hverken duer eller brevdueløb. Det kan du nemlig sagtens få – og det er slet ikke så svært, når du rent faktisk er kommet ind i det.

Kom i gang med brevdueløb og spil på duer på under 5 minutter

Hvis du ikke ved noget om at spille på duer, så skal du læse med videre her. Du kan nemlig hurtigt komme i gang med det og blive sat ind i det, hvis du gerne vil det. Så her får du en hurtig opsummering og forklaring vedrørende spil på duer. Når du har læst dette afsnit, så er det bare med at komme i gang med et spil på duer. Selvfølgelig findes der lidt forskellige regler til forskellige løb, men hovedsageligt er der nogle grundlæggende regler ved hvert løb. Og det er dem, som du vil høre om nu. Hvis du vil vide mere, om de helt specifikke regler om ethvert løb, så er det ikke dette afsnit, som du skal gå i gang med at læse. De fleste løb vil starte med, at alle duerne starter det samme sted. Herefter skal de flyve hjem til deres dueslag, som ejerne så skal stå ved. På denne måde kan de tage tid på duen, og det kan blive afgjort hvem der er den hurtigste og første due til at komme i mål. Der skal derfor bruges noget helt bestemt udstyr, som ejerne med duerne selvfølgelig skal kunne have. Hvis du er interesseret i dette, så skal du selvfølgelig læse meget mere om brevduer, at træne dem, dueslag samt en masse andet.

Hvor kan jeg komme i gang med spil på duer?

Hvis du vil komme i gang med at satse nogle penge på duer, så skal du læse med videre her. Derudover så skal du huske at undersøge markedet selv, så du kan finde en side, der passer til dine behov. Men lige nu så kan du faktisk ikke gå i gang med at satse penge på duespil endnu. Det kan du nemlig først fra næste år, hvor det er lovligt her i landet. Vi glæder os usædvanligt meget til dette, så det er bare med at vente med spænding. Men selvfølgelig kan du stadig godt nyde de forskellige duespil, du kan bare ikke lave de største væddemål. Men det går nok! Så længe at du ikke skal vente så længe, så er det lige til at holde ud. Brevduer og sporten går lang tilbage i tiden, og det gør den faktisk bare endnu mere spændende. Brevduer er kloge dyr, og du kan bruge dem til mange forskellige ting. Derfor er det også interessant at se, hvordan de selv kan finde hjem igen – og så se hvem der så er den hurtigste. Før i tiden blev de jo også brugt til at bringe meddelelser og lignende rundt. Men nu skal det ikke handle om for meget om brevduer og deres ”job” før i tiden, så derfor hopper vi videre til en opsummering om alt det, som du lige har læst her i denne artikel.

Opsummering om spil på duer

Som sagt kan du fra næste år gå i gang med at satse alle dine penge på spil på duer. Du må derfor stadig vente en smule længere, så det er bare med at have tålmodighed. Vi glæder os rigtig meget til næste år, og det er vi også sikre på, at du gør nu – især efter at have læst denne artikel, hvor du nu ved alt om brevduer og dueløb. Der er ingen grund til at undgå dette spil, da vi er sikre på, at du vil elske det. Det er så anderledes i forhold til alle andre spil, at der ikke er nogen grund til ikke at prøve det. Alt i alt kan vi kun anbefale dig at prøve det af for at se, om det er noget for dig. Vi skal i hvert fald spille et par gange, når det kommer ud næste år! Held og lykke og god fornøjelse!