Brevdue regler – det er slet ikke så svært

Brevduesport, brevduevæddeløb, duevæddeløb, brevdueløb med mere. Kært barn har mange navne og det kan hurtigt blive svært at finde rundt i det hele. Er der samme regler til alle disse forskellige navne, betyder navnene det samme og hvad er reglerne overhovedet for noget? Ja det kan være utrolig svært at finde rundt i, hvis du ikke før har prøvet at se på brevdueløb (eller hvad du nu vil kalde det) eller sat dig ind i reglerne. Først og fremmest kan vi fortælle dig at alle disse forskellige navne dækker over den helt samme sport. Du skal derfor ikke være forvirret over at høre alle disse forskellige navne, da de rent faktisk betyder præcis det samme. Så hvad enten du hører navnet brevdueløb eller duevæddeløb, så er det præcis det samme. I forhold til reglerne er det selvfølgelig noget lidt andet – da i princippet alle disse navne også har de samme regler. Men det kommer selvfølgelig an på hvilket form for løb, der er tale om, da der også findes flere forskellige løb, når det kommer til denne form for sport. Men hvis du aldrig har prøvet det før og ikke ved noget som helst om denne form for sport, så tager vi det bare stille og roligt og sætter dig ind i de helt gængse regler, så du kan komme ordentligt i gang med brevduesporten – og ikke føle dig mere forvirret end når du startede. For det er der nemlig slet ikke nogen grund til.

Brevdue regler

Det er nemlig ikke så svært at forstå regler til brevduer, selvom det måske kan virke sådan, inden man er kommet i gang. Men som med alt andet kan det læres og huskes, så du kan selvfølgelig også komme i gang med brevduesporten, hvis du har lyst og mod på det. Der er ingen grund til at lade være, fordi du tror at det er alt for svært for dig. For det er det på ingen måde! Som hurtigt nævnt, er det slet ikke så svært hverken at forstå reglerne, at komme i gang eller huske på det hele. Det er nemlig rent ud sagt helt lige til – og det vil det skam også være for dig. Så lad os komme i gang med at fortælle dig lidt om selve brevduesporten og brevdue regler. Vi er sikre på, at du vil få det meget sjovt med denne sport, når først du har lært alle reglerne – eller i hvert fald de mest gængse og generelle brevdue regler – at kende.

Sådan fungerer brevduereglerne

Nå lad os komme i gang med at se lidt på de forskellige brevdue regler, som du helst skal kunne og huske på, for at få noget ud af spillet. Hvad enten du gerne vil være med i løbet med en due – eller måske vil du gerne satse penge på det på nogle forskellige online betting sider – så skal du stadig kunne de forskellige regler. Det vil i hvert fald gøre det hele meget nemmere for dig, da det især vil være svært at vinde nogen former for penge, hvis du ikke har en anelse om, hvad spillet går ud på eller hvordan man gør det hele. Så nu kommer det – lad os komme i gang med brevdue regler.
Ved de helt generelle dueløb så vil de forskellige duer starte fra præcis det samme sted. Dette betyder at alle duerne vil blive ført til det samme sted, hvor de så skal starte fra samtidig. De starter løbet på et dueslag, hvor de så flyver afsted fra, når løbet først går i gang. Når løbet slutter så er der selvfølgelig også en due, som har vundet løbet. Og det er da selvfølgelig den due, som kommer først hen på slutstedet – også kaldet målstregen. Duen der kommer først, har selvfølgelig været den hurtigste til at flyve distancen og vil derfor være vinderen af løbet. Der bliver taget tid på duerne, så man kan finde ud af, hvem der har vundet, da duerne ikke slutter på det helt samme sted. Det er derfor svært at finde ud af, hvad for en due, der er kommet først tilbage til dueslaget hos sig selv, når man ikke kan stå og tjekke, hvornår de andre duer er kommet tilbage til deres eget dueslag. Så rent ud sagt fungerer løbene sådan her kort og godt:
– Duerne starter det samme sted
– Løbet går i gang
– Duerne går i gang med at flyve hen til deres dueslag
– Løbet slutter når den første due er tilbage ved dets dueslag
– Duernes tid bliver målt af specielle instrumenter
Hvis du har gættet rigtigt – altså hvis du har satset penge på en bestemt due – så kan du nu finde ud af, om du har vundet nogle penge eller ej. Hvis du har satset helt rigtigt, så vil du selvfølgelig vinde nogle penge. Men hvis du ikke har satset helt rigtigt, så vil du desværre ikke vinde nogle penge – lige som det fungerer med alle de andre former for sport, som du kan satse penge på hos online betting sider.

Opsummering om brevdue regler

Hvis du vil i gang med at satse penge på brevduer, så skal du også kende de forskellige brevdue regler. Dette er en hurtig guide, der kan få dig godt i gang med at spille og satse penge på det, hvis du skal det. Der er nemlig ikke noget så fjollet som at satse penge på noget, som du overhovedet ikke har styr på. Nu ved du i hvert fald kort og godt, hvordan det hele fungerer, men vi anbefaler selvfølgelig at du læser lidt mere om det – og finder ud af hvad for noget du kan satse penge på, når det kommer til brevdueløb hos de forskellige online betting sider. God fornøjelse med en masse sjov med brevdueløb og brevdue regler!