Alt om kapflyvning

Vil du vide mere om kapflyvning? Så skal du læse med videre her i denne artikel. Her finder du nemlig alt den nødvendige viden, som du har brug for, når det kommer til kapflyvning. Hvis du ved en masse om kapflyvning, så er denne artikel ikke lige noget for dig. Men hvis du ikke ved en disse om kapflyvning – eller måske ved du kun en smule – så vil denne artikel lige være noget for dig. Der er nemlig altid mere, der kan læres, når det kommer til kapflyvning. Især hvis du gerne vil begynde at spille med penge på kapflyvning. Så skal reglerne, betegnelserne samt det hele være i orden, førend du kommer for godt i gang. Ellers kan det hurtigt ende ud i at være spild af penge, fordi du satser penge på noget, som du ikke rigtigt har forstand på. Du kan hurtigt få en masse viden om især kapflyvning i denne artikel, da vi kun fokuserer på det i denne. Så læs med videre, hvis du vil vide mere. Vi sørger for, at du kan komme hurtigt og godt i gang med kapflyvning, hvis du har lyst til dette. Så her får du det: En artikel om alt omkring kapflyvning serveret direkte til dig hjemme foran din computerskærm. Lad os komme i gang!

Kaflyvning hos danske bookmakere

# Bookmaker Velkomstbonus Spil nu
1 Unibet duevæddeløb 100 % indskudsbonus op til 2000 kr. Spil

Historien om kapflyvning

Der er en lang historie bag kapflyvning – også kaldet brevdueløb, dueløb samt en masse andre navne. Så hvis du ikke er interesseret i at vide historien bag og gennem tiden, så skal du hoppe videre til det næste afsnit i denne artikel. Men hvis du er interesseret i historien – og gerne vil vide meget mere om kapflyvning end blot hvad det er – så skal du endeligt læse med videre her! Kapflyvningens historie går helt tilbage til 1818. Her blev det holdt i selveste Belgien – som jo ikke er så langt væk igen fra Danmark. Dog gik der nogle år, førend den første Brevdueforening i Danmark blev stiftet. Den blev nemlig først stiftet i 1878, og blev kaldt De Danske Brevdueforeninger. Her er der flere tusinde dueslag, som skam også er aktive. Som du nok kan se, er det derfor ikke en hverken upopulær eller glemt sport eller disciplin i Danmark. Der er nemlig mange, der stadig er vilde med kapflyvning og troligt bliver ved med at være med. Det er i bund og grund også både sjovt, underholdende og spændende, når først du er inde i det og forstår det hele. Og så er det jo også bare endnu sjovere, hvis du har din egen due, der også er med i et løb i kapflyvning. Men faktisk er der også noget andet smart ved kapflyvning i Danmark – som du faktisk ikke kan finde i nogen som helst andre lande. Og det er, at der også finde totalisatorspil i kapflyvning her i Danmark. Dette kan spores helt tilbage til starten af 1920’erne. Dog blev det først meget populært i 1940’erne – direkte under anden verdenskrig. Her var der nemlig kommet baner overalt i Danmark, så kapflyvning rigtig kunne spredes hos alle, der interesserede sig for det. Dog kan dette kun findes i Hillerød i dag, og er derfor ikke samme størrelse som det var engang – dette gælder dog kun, når det kommer til totalisatorløb. Men hvis du vil prøve dette, er det bare med at tage et smut til Hillerød i Danmark. Måske kan du godt lide det, og måske vil det endda være din foretrukne form for kapflyvning? Det er værd at prøve, hvis du ikke ved det endnu og er sikke på, hvad du kan lide. Dette er tiden, hvor du skal udforske de forskellige muligheder, når det kommer til kapflyvning. Nu ved du lidt om historien, når det kommer til kapflyvning. Så nu ved du, at det går langt tilbage i tiden samt at der har været nogle forskellige udviklinger hen af vejen. Hvem skulle tro, at kapflyvning først startede i Belgien og kan spores helt tilbage til begyndelsen af 1800-tallet? Ja det har vi da ikke altid vidst, men synes det var en god idé at give denne viden videre til dig – især hvis du skal prale lidt foran dine venner og familie, når det kommer til viden om kapflyvning og dets historie.

Lidt om duernes orienteringsevne

Måske undrer du dig også over, hvordan disse brevduer mon kan finde rundt. Hvor fra ved de, hvor de skal flyve hen efter at de er blevet kørt hen til deres startsted. Og et er faktisk et rigtig godt spørgsmål! Hvis du ikke kender noget til kapflyvning, hvorfra skulle man dog så vide noget om duernes orienteringsevne. Selvfølgelig kan man hverken bevise eller være 100 % sikker på, hvordan duerne rent faktisk bærer sig ad. Vi kan jo hverken snakke med dem eller læse deres tanker. Så det er selvfølgelig på en måde et mysterium, men dog er der nogle forskellige ting, der er rare at vide, når det kommer til duer og deres orienteringsevne. For det første har duerne nogle forskellige kendetegn som de kan orientere sig på baggrund af. Derudover så mener man også, at duer har en form for sans, hvor de kan orientere sig med hjælp fra denne. Dette kalder man en magnetisk sans, og det handler derfor om den magnetiske nordpol, der kan komme dem til hjælp. Derudover bliver duerne selvfølgelig også dresseret af deres ejere, så de nemmere kan finde vej. De lærer vejen at kende ved hjælp fra dem, og så kan de for det meste sagtens huske dem. Så der er nok flere faktorer, der spiller ind, når det kommer til duernes orienteringsevne. Hvis du vil vide mere om dette, så er det nok noget med, at du skal have fat i en lidt større dueekspert!

Sæsoner for kapflyvning

Når det kommer til kapflyvning, så er der selvfølgelig nogle sæsoner, der er bedre end andre. For det meste starter selve sæsonen i maj og så slutter den seneste i slutningen af august. Der er derfor et par måneder hvert eneste år, hvor det er den perfekte sæson, når det kommer til kapflyvning. Her kan du så også få de forskellige resultater at vide, så du kan se, hvilken due der har klaret sig bedst i sæsonens løb. Du kan også finde kapflyvningsplaner, så du kan holde styr med dette. Disse kan du se inde hos De Danske Brevdueforeninger, så du kan se, hvad der sker rundt omkring i Danmark, når det drejer sig om kapflyvning.

Spil på kapflyvning på online betting sider

Hvis du vil vinde nogle ekstra lommepenge på kapflyvning, så har du snart muligheden for dette. Du kan nemlig spille på duer på online betting sider, når det kommer til kapflyvning – men det starter desværre først fra næste år, altså år 2018. Så du bliver nødt til at vente lidt endnu, hvis du gerne vil vinde lidt penge på det. Men vi er sikre på, at det skam er ventetiden værd, da du jo i sidste ende kan spille på det samt vinde en masse penge. Der er ingen grund til at spille gratis og blot for sjov, hvis du også har muligheden for at vinde lidt ekstra penge på det. Det gør jo kun det hele endnu mere sjovt! Så vi kan kun anbefale dig at holde øje med dette, så du sidder klar, når det hele kommer i gang. Der går jo selvfølgelig lidt tid endnu, men det bliver 2018 om under en måned – og så kan det jo komme ud når som helst. Vi skal helt sikkert prøve det, da vi er sikre på, der er nogle gode penge i det. Når først der er styr på reglerne, så kan det ikke gå helt galt. Så hvis du vil vinde nogle penge samtidigt med, at du har det sjovt og er fyldt med spænding, så skal du prøve at gå i gang med kapflyvning på online betting sider til næste år.

Spil på kapflyvning på online betting sider med dansk licens

Hvis du vælger at gå i gang med kapflyvning på betting sider på internettet, så skal du huske at tjekke for en ting. Og det er at disse sider skal have en dansk licens. Ellers er du ikke særlig godt beskyttet, samt du vil ikke vinde skattefrie gevinster. Måske vil du heller ikke vinde skattefrie gevinster, når det kommer til kapflyvning – det må tiden vise i forhold til reglerne med mere. Unibet ved vi allerede nu, kommer til at udbyde duebetting online. Men ellers er du i hvert fald godt beskyttet og sikre på en betting side med dansk licens, så det er skam værd at kigge efter og have in mente, inden du kommer alt for godt i gang.

Opsummering om kapflyvning

Nu ved du, alt hvad du end skal vide om kapflyvning. Så kom i gang med at find ud af mere, spil på det samt snak med folk, der har mere forstand på det. Vi glæder os til at se, om du kan lide det eller ej! Held og lykke og god fornøjelse med dit sjov med kapflyvningen!